BİLECİK SÖĞÜT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE SONU KAPANIŞ TÖRENİ

2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı sene sonu kapanışı ilçemiz Salih ve Ömer Musaoğlu İlkokulu’nun hazırladığı tören ile gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Mitat Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bektaş UÇKUN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir KEBELİ ve Nevzat GÜLCÜ, Daire Amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE SONU KAPANIŞ TÖRENİ

2014-2015 Eğitim- Öğretim yılı sene sonu kapanışı ilçemiz Salih ve Ömer Musaoğlu İlkokulu’nun hazırladığı tören ile gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Mitat Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bektaş UÇKUN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir KEBELİ ve Nevzat GÜLCÜ, Daire Amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş UÇKUN ’un açılış konuşması ile devam etti.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş UÇKUN;  Bahtiyarız ki, 2014/2015 Eğitim - Öğretim yılını tüm eğitim kurumlarımızda çok ciddi bir sorunla karşılaşmadan tamamlamış bulunmaktayız. İlçemiz de 220 çalışan ve 2932 öğrenci ile gelecek yıllara daha bir azimli daha bir istekli başlayabilmek amacıyla bugün burada sezonu kapatıyoruz.

Sayın anneler babalar;  Sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Bizim iyi günümüzde, kötü günümüzde hep yanımızda oldunuz. Bizler bu işi sizlerin anlayışı, yardım ve desteği olmadan başaramayacağımızın bilincindeyiz. Bu yüzden sizlerden önemli bir şey istiyoruz: Lütfen yavrularımızı olduğu gibi kabul edin, tatilde bedenen ve zihnen dinlenmelerine yardımcı olun ve 2015–2016 öğretim yılının başlamasıyla birlikte yavrularımızı sağlıklı ve yeterince dinlenmiş bir şekilde bize tekrar getirin.

Sevgili Öğrenciler; Yaklaşık 180 gün süren uzun bir maratonun sonuna geldiniz. Sınıflarınızı geçtiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu öğretim yılında birçok etkinlik, birçok farklı çalışmalar yaptınız. Projeler ürettiniz. . “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” ilkesinin hayata geçebilmesi için, bu tatili ailelerinizle ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir şekilde değerlendirmenizi istiyorum. Ayrıca yaz boyunca kitap okumanızı ve çeşitli kurslara katılmanızı tavsiye ediyorum.

Değerli Okul Yöneticileri ve Öğretmen Arkadaşlarım; Bir öğretim yılının daha sonuna geldik. Sizler bu işin başrol oyuncularısınız. Bu işe emek veren, gönül veren okul yöneticilerimizi, tüm öğretmenlerimizi ve eğitim çalışanlarımızı kutluyorum. Değerli Öğretmen arkadaşlarım sizlerin işinize sevginizi kattığınızdan, bilgi ile donattığınız öğrencileri kendi yavrunuzmuş gibi kucaklayıp sevdiğinizden asla şüphe etmiyoruz. Sizlerden değişime, yeniliğe ve inovasyona açık, bilgiye ulaşma yollarını bilen ve bilgiyi kullanabilen öğrenciler yetiştirme yolunda biraz daha gayret göstermenizi istiyoruz. Zira emek verdiğimiz çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir.

Değerli Konuklar, sözlerime son verirken 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının kapanışı münasebetiyle düzenlenen bu törene katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dilerim. dedi.

            Açılış konuşmasının ardından tören sırasıyla 4-A sınıfı öğrencilerinden Selin SODRA ve Selim Tarık ÖZDEMİR  ’in “Hoşça Kal Öğretmenim” adlı şiiri okuması, 4-B Sınıfı öğrencilerinden Sarenur BAĞCI ’ nın “Veda” isimli şiiri okuması,  2-C sınıfı öğrencilerini “BAYRAK Ve TÜRKİYE”  ront gösterilerini sunması, 4-C sınıfı öğrencilerinden Azra Nur KARA ’nın  “Öğretmene Veda” isimli şiiri okuması, Yaşar Musaoğlu Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile devam etti. 

Tören il ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Kayhan Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi Hükümet Konağı 3.Kat 11600 Söğüt / BİLECİK - 0228 361 3597

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.